Az övé természetesen sokkal finomabb volt, de azért egész jó lett a másolat is...
Hozzávalók:
többfunkciós paradicsomszósz (http://majdnemhogypaleo.blogspot.hu/2014/08/paradicsomszosz-alap.html)
1 egész tök
A tököt meghámozom, hosszában félbevágom és kimagozom. Ha nagy a tök, hosszában még egyszer félbevágom. Gyalun (akár uborkagyalun) vékony kis szeleteket vágok belőle. A paradicsommártást felmelegítem (nem forralom, de majdnem). A tököt egy-két perc alatt ressre főzöm a mártásban. Utánasózom, ha szükséges.
Itt kerülnek a paradicsomszószba a gyalult tök-szeletek |
Tálaláskor megszórom zöldfűszerrel, vagy nem. Teszek rá maradék sült húst, vagy nem. És marad belőle, vagy nem...
kicsit bénára sikeredett fotó a végeredményről |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése