Keresés ebben a blogban

2014. augusztus 26., kedd

Paradicsom-Padlizsán-Bivalymozzarella



A friss bivalymozzarella az "egyetlen gyengém". 
A lágy sajt-sajnos nem paleo. Lemondani nem tudok róla. 
De figyelni, hogy mennyit eszünk belőle -igen.
Laza ebéd, vacsi vagy előétel. 

Hozzávalók:
1 padlizsán (vékony szeltekre vágva, serpenyőben kis olíva olajon mindkét oldala megpirítva)
3-4 szem paradicsom (karikákra vágva)
1 db bivalymozzarella 125 g. (Természetesen a sajt ki is hagyható) Aki még nem próbálta az igazit-ami csakis bivaly tejből készül- egyszer tegye meg! Tudom, hogy drága, de az élmény összehasonlíthatatlan!!!! 
só, bors, olíva olaj, bazsalikom

Rétegelni kezdem: paradicsom, só-bors, mozzarella, padlizsán.
Paradicsom, só bors, mozzarella, padlizsán. 

  







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése