A friss bivalymozzarella az "egyetlen gyengém".
A lágy sajt-sajnos nem paleo. Lemondani nem tudok róla.
De figyelni, hogy mennyit eszünk belőle -igen.
Laza ebéd, vacsi vagy előétel.
Hozzávalók:
1 padlizsán (vékony szeltekre vágva, serpenyőben kis olíva olajon mindkét oldala megpirítva)
3-4 szem paradicsom (karikákra vágva)
1 db bivalymozzarella 125 g. (Természetesen a sajt ki is hagyható) Aki még nem próbálta az igazit-ami csakis bivaly tejből készül- egyszer tegye meg! Tudom, hogy drága, de az élmény összehasonlíthatatlan!!!!
só, bors, olíva olaj, bazsalikom
Rétegelni kezdem: paradicsom, só-bors, mozzarella, padlizsán.
Paradicsom, só bors, mozzarella, padlizsán.
Paradicsom, só bors, mozzarella, padlizsán.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése